• izmir fuar standi


    İzmir Fuar Standı Hizmetlerimiz.. | 0545 627 06 08

    1. İZMİR FUAR STANDI
    Fuar Standınız sizin katılmış olduğunuz fuardaki meslek yerinizdir..Fuar Standınız katılmış olduğunuz fuarda ürünlerinizi düz biçimde ve doğru bir biçimde sergilemeniz,firmanızı ifade edebilmeniz kısacası katılmış olduğunuz fuarın amacına hizmet etmesi açısından aşırı mühim bir şeydir..Firmanızı ilk kez görecek olan ziyaretçiler firmanızla ilgili ilk izlenimlerini standınız vasıtasıyla edinecekleridir.Bu manada Fuar standları önemle üzerinde durulması gereken bir konudur.
    Fuara katılma amacınız seçeceğiniz fuar Standı çeşidini belirlemek açısından en mühim unsurdur..Prestij için katılmış olduğunuz bir fuarda uygun görünümlü bir fuarda ziyaretçilerin gözünde arzuladığınız etkiyi yaratamazsınız…
    Fuar Standınıza karar vermeden evvela stand modelleri, çeşitleri ve türleri konusu için bilgi sahibi olmanız işinizi daha kaliteli bir biçimde yaptırmanızı sağlayacaktır.
    ön araştırmanızı yaparken önünüze farklı stand fiyatları çıkabileceğini bilmelisiniz. Fiyat farklılıklarını yapan sebepleri önceden araştırarak bilmeniz zorunda hangi ücreti hangi hizmet ve malzeme karşılığında ödeyeceğinizi de bilebilirsiniz.
    2. FUAR STANDıNıN üRETiLMESi
    Parçaların   sökülüp takılarak bir araya getirildiği ve Ahşap standların aksine yine tekrar kullanılabilen standlar Modüler Standlar olarak adladırılırlar. Alüminyum ve mdflam/suntalamlar bir araya gelerek Modüler fuar standlarını oluştururlar fakat bunların yanı sıra standın işlevselliğini ve görselliğini arttırabişmek için farklı malzemelerde ilave edilebilmektedir. Modüler standlar fuar bitiminde tekrar sökülürek depolanır ve diğer fuarlara başka kuruluşların standı olarak yine kurulmakta.

    İzmir Fuar Standı Ürün Yelpazesi.


    izmir fuar standı, ahşap Fuar Standların Sunta/sunta malzemesi ve ya Mdflam dan imal edilmiş standlar için kullanılır Firmaya hususi üretilir tek sefer kullanılır.şayet stand tekrar kullanılmak isteniyorsa tasarım ve uygulanan malzemede bu detaya dikkat edilmelidir özenli bir işçilik ile stand müsait koşullarda depolanarak yine kurulabilir
    üç. FUAR STANDı FiYATLARı NEYE GöRE BELiRLENiR?
    Fuar standı fiyatları standın türüne, tasarımına, uygulanan malzemeye bağlı olarak farklılık göstermektedir. tıpkı tasarım ve tıpkı materyal kullanılarak da fuar standınız için izmir fuar standı değişik fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu farklarda hizmet kalitesi hakkında farklardır. Fuar standınız için fiyat alırken bunu da göz önüne almanız gerekmektedir.
    4. FUAR STANDı TüRLERi NELERDiR?
    Fuar Standları
    Ahşap Fuar Standları
    Modüler Fuar Standları olarak ikiye ayrılır
    Ahşap Fuar Standı
    Ahşap Fuar Standların Sunta/suntalam ya da Mdflam dan imal edilmiş standlar için kullanılır Firmaya hususi üretilir tek sefer kullanılır.şayet stand yine kullanılmak isteniyorsa tasarım ve uygulanan malzemede bu detaya dikkat edilmelidir özenli bir işçilik ile stand müsait koşullarda depolanarak yine kurulabilir
    Ahşap Fuar Standları da sunta malzemesi ve Sunta  Boya ile yapılan standlar olarak ikiye ayrılır.
    1. Suntalam’dan Yapılan Standlar:
    Bu standların en büyük avantajı boya gerektirmemesi ve hızlı kurulmasıdır.menfi yanı ise suntalamların birleşme noktasında hat halinde çizgilerin görünmesidir
    2. Sunta   Boya ile Yapılan Standlar:
    Sunta  Boya standlar kurulum süresi açısından suntalem standlara göre daha fazla süre alır..olmamış suntanın üzerine alçı çekilerek yapıldığı için işçilik ve alçının kuruması gibi teknik detaylar zaman kaybına yol açmaktadır..fakat suntalem standlarda görüler suntalamların birleşme noktalarındaki çizgi görünümü bunlarda yer almamaktadır.
    Bunların dışında high gloss,lake bunun gibi maliyeti daha yüksek ama görünüm ve kalite açısından daha şık stand seçenekleri de mevcuttur..
    Modüler Max Fuar Standı
    Parçaların   sökülüp takılarak bir araya getirildiği ve Ahşap standların tersine tekrar yine kullanılabilen standlar Modüler Standlar şekilde adladırılırlar. Alüminyum ve mdflam/suntalamlar bir araya gelerek Modüler fuar standlarını oluştururlar fakat bunların yanı sıra standın işlevselliğini ve görselliğini arttırabişmek için değişik malzemelerde ilave edilebilmektedir.ancak bu destekçi malzemeler her siteme entegre edilememekteidir.ayrıcalıklı materyallerin en sık kullanılabildiği sistem MAX SiSTEM dir.
    Modüler Sistem standlar kendi arasında farklılıklar göstermektedir.en fazla uygulanan Modüler Stand Sistemler:
    a. Max Sistem:
    Modüler sistem standlar içinde şıklığı ve farklılığı ile öne çıkmaktadır. Bu sistemde kullanılan alüminyum profiller diğer sistemlerde kullanılan alüminyum profillere göre çok aşırı daha şık ve pahalıdır. Bu sistemi,n en büyük avantajı suntalam ve alüminyumun yanı sıra cam, tül, pleksi, sisteme uyumlu özel ahşap modüllerinde kullanılabiliyor olması sistemi öteki sitemlere göre azami beğenilen yapmaktadır
    b. Octanorm (Aluset):
    En ucuz maliyetli standlar olup, maliyetiyle orantılı olarak kiralama ücretide başka sistemlere göre daha düşüktür tamamen alüminyum ve suntadan oluşan bu sistem en yaygın sistemdir. ancak tasarım şıklığı yoğun şekilde zayıf olan bu sistem aynı zamanda fuarlarda Standart (Paket) stand olarakta kullanılan sistemdir..
    c. Mero:
    Birer metrelik suntalamların köşelerden birbirlerine aparat ile bağlanması ile elde edilen bir sistemdir.Tasarım nedeni ile epey bir zayıf olması itibarıyla fazla tercih edilmeyen bir sitemdir..
    5. FUAR STANDı ZEMiN SiSTEMLERi
    Fuar Standlarında ana şekilde 3 tür zemin kullanılır. Bunlar;
    a. Karolaj (Podyum)
    b. Parke
    c. Halı
    Karolaj (Podyum)
    18 metre suntalamların 1metre x 1metre ebatlarında kesilerek özel yapılmış Alüminyum karkasların üzerine oturtulması ile oluşturulan zemin sistemidir. Fuarlarda kullanılabilecek en şık zemin sistemidir. Yerden 8 cm yükseltilmiş olup, zemin altından her çeşitli Elektrik, Su vb kablo ve hortum geçişlerine müsaittir. Stand kurulduktan sonra bile üstünde ağırlık olmamak koşuluyla bu zemin sistemi kaldırılarak ek kablolama yapılabilir.
    Parke:
    Fuar Standlarında enfazla tercih edilen zemin sistemi parkedir. Stand zemininize parke döşenirken parke altına köpük veya ham sunta ile destek yapılmasını standınızı uygulayacak firmadan bilhassa isteyiniz. Parkenin direkt zemine döşenmesi durumunda zemindeki kot farkından dolayı stand zemininizde oynayan kısımlar olabilecektir.

    Halı:
    ürünleriniz çok ağırsa ve zeminde sergilenecekse stand zemininizde halı tercih etmeniz daha sıhhatli olacaktır.

    Bu üç alternatif dışında onlarca ayrıcalıklı materyal ile fuar standınız yapılabilir, bu materyallerin ne olacağına siz karar vermediğiniz sürece stand tasarımınızı yapan firma bu üç seçenekten bir tanesini tercih edecektir.
    altı. FUAR STANDı GöRSEL UYGULAMALARı
    MODüLER STANDLAR
    Modüler sistem standlarda stan duvarları suntalamlardan oluşur.sunta malzemesi yüzeylerde görsellerin sunta malzemesi üzerine uygulama yapılması en şık ve güzel görüntüyü sağlar
    Strofor (köpük yazı) uygulamasında ise yazılar çift taraflı bant ve ya silikon ile yapıştırılabilir..fakat fuar alanında ışıkların yarattığı ısı itibariyle çift taraflı bant slikon kadar sağlıklı netice vermemektedir ve harflerin azalış ihtimali çok aşırı yüksektir. Stand firmanızdan yazıları silikon ile yapıştırmaları meselesi için muhakkak teyid almalısınız.
    AHşAP STANDLAR
    Sunta Boya Standlar :
    Sunta boya stadlarda doğrudan boyanmış stand duvarları üzerine görseller  asla yapıştırılmamalıdır..Kısa dönemde daha az maliyetli ve çabuk uygulanabilir bunun gibi görünse de bu uygulama kesinlikle doğru bir uygulama türü değildir. Bu tür standlarda
    görsellerin doğrudan stand duvarına uygulanması görsellerin bir zaman sonra yapıştırıldığı alandan kalkmasının yanı dizi görsellerde portakal kabuğu görünümünde kabarıklıkların oluşmasına neden olmakta.
    Bu tür standlarda görseller öncelikle Foreks/Dakota üzerine sıvanır. Görsellerin üzerine sıvandığı Foreks/Dakota fuar sahasında aşırı ince uçlu çivilerle ya da görselin büyüklüğüne göre çift taraflı bant ile  stand duvarlarına uygulanır
    sunta malzemesi ve/veya Mdflam Standlar :
    Stand içinde kullanılacak olan görsellerin büyüklüğüne ve sayısına bağlı şekilde bazan uygulamayı yapan firmalar görselleri evvela Foreks/Dakota üzerine sıvayıp stand duvarlarına uygulayabilmektedirler. Bu uygulama yanlış değildir. fakat görsel açıdan bu tür standlardaki en doğru uygulama türü folyo baskıların direk stand duvarlarına uygulanmasıdır. Bu tür standlarda görseller doğrudan olarak stand duvarlarına uygulanır. Bu uygulama görsel açıdan en doğru uygulama şeklidir.
    .
    7. FUAR STANDı TEMiZLiği
    Fuar Standınızın temizliği standınızı oluşturan kuruluş sebebi ile yapılarak size teslim edilir. fakat  fuar süresince standınızın temizliği size ait olacaktır. Stand Firmaları temizliğini fuarın açılacağı gün sabah çok erken saatlerde yapmayı tercih ederler. Bunun sebebi fuar sabahına kadar devam eden işler dolayısıyla standınız önceden temizlense dahi tekrar kirlenecek olmasıdır.
    Fuar süresince standınızın temizliği ile alakalı fuar dalında uzman bir hizmet alma şansınız her süre vardır. Bu konu hakkında stand firmanızın size destekçi olmasını isteyebilir ve stand firmanızın önerisiyle ücreti karşılığı bir temizlik firması ile anlaşabilirsiniz.
    8. DiKKAT EDiLMESi GEREKENLER NELERDiR?
    Fuar Standınızı kiralarken bir pazarlama stratejisi belirlemelisiniz Fuara katılma amacınız fuarda sergileyeceğiniz ürünler bu stratejinin bir parçası olmalıdır. Bu standı şirket erek ve hedeflerinize ulaşmak için iyi bir araç olarak görmeli ve bütün hazırlıklarınızı doğru bir biçimde planlamalısınız.
    Oluşturduğunuz plan doğrultusunda şimdi kiralayacağınız standa ihtiyacınız olacak her şeyi teker teker belirlemelisiniz. örnek olarak; oturma guruplarına yakın priz, ürününüze elektrik verilmesi, standınızın en gözalıcı yerine yeni ürün görseliniz vb.
    Belirlediğiniz bütün detayları plan üzerinden standınızı yapacak firmaya aktardıktan sonra artık size kalan tek iş fuar boyunca ziyaretçilerinizi en doğru biçimde ağırlamak ve fuara katılım amacınıza müsait olarak şirketinizin satışlarını arttırırken pazarda daha iyi yer edinebilmesi için firmanızı doğru ifade etmek olacaktır.
    9. FUAR STANDı ELEKTRiK PLANı VE AYDıNLATMASı
    Fuar standınızda en kadar elektrik ihtiyacınız olacağını ve bu elektriğe standın hangi noktalarında gereksinim duyacağınız fuar öncesi belirlemeli ve standınız uygulayacak kuruluş ile beraber bir elektrik planı çıkarmalısınız… Nasıl ki bir ev ve ya büro dekorasyonu yaptırırken elektrik ihtiyaçlarımızı önceden tetkik belirliyorsak standımızda da aynı şekilde önceden belirlemeliyiz.
    Standınızın depo kısmında buzdolabı ve su ısıtıcı için kullanabileceğiniz bir  priz olmalıdır. Bilgisayar kullanacağınız masalarda ve karşılama bankosunda ve da priz olması mühimdir. ihtiyacınız olan noktalarda  prizin bulunmaması mecburiyetinde standınızın içindeki başka bir prizden uzatma kablosu ile ilave prizler yaratabilirsiniz  ama bu stand içinde görüntü kirliliği yaratacaktır.
    Aydınlatmanızın fazla ve ya  az olmaması gerekmektedir. çok aydınlatma standınızın gereğinden fazla ısınmasına sebep  olurken karanlık bir stand ise ürünlerinize dikkat çekmeyecektir..
    on. FUAR STANDıMDA BULUNMASı GEREKENLER
    – Fuar Ziyaretçilerinin iletişim bilgilerini not alabileceğiniz bir defter
    – ürünlerinize ait broşür ve kataloglar
    – Kartvizit
    – Telefon şarjı
    – Su ısıtıcı
    – Mini buzdolabı
    – elbise askısı
    – ikram malzemeleri (şeker, çerez vb)
    – çay, kahve, soğuk meşrubat çeşitleri, şeker
    – Bardak ve kaşık
    – Tabak
    11. FUAR STANDı RENK SEçiMi
    Fuar standınızın rengine karar verirken mümkün olduğunca kurumsal renklerini kullanmaya özen göstermelisiniz.
    Renk seçiminizi kolaylaştıracak alternatifleri görmek için aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz.
    Sunta Boya Standlar için BOYA RENKLERi
    suntalem Standlar için suntalem RENKLERi
    Modüler Standlar için FOLYO RENKLERi
    12. FUAR STANDı PERSONELi
    Standınızda bulunan personellerin bir bölümü kendi şirketinizdeki çalışma arkadaşlarınız bir bölümü ise fuar boyunca size destekçi olacak geçici personeliniz biçiminde olacaktır.
    çalışma arkadaşlarınız muhtemelen bütün ürünlere hakim ve firmanızı doğru temsil edecek kişilerdir. lakin fuar süresince varolan kısıtlı zamanı en doğru biçimde geçirebilmek için fuardan öncelikle şirketinizde her zaman bir toplantı düzenlemeli ve fuar süresince uyulacak kurallar, çalışma saatleri ve kılık kıyafet konusunda beklentilerinizi en doğru biçimde aktarmalısınız.
    Fuar süresince sizlere yardımcı olacak personeli de fuardan öncelikle firmanız ve ürünleriniz konusu için bilgilendirmek ve beklentilerinizi doğru bir şekilde aktarmak fuar süresince standınızda başıboşluğu ve düzensiz bir görüntü oluşmasını engelleyecektir.
    13. STANDıNıZıN EKSiKSiZ OLMASı içiN….

    Fuar Stand firmasının dilediğiniz standı üretebilecek , ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir alt yapıya ve teknik kadroya sahip olup olmaması nedeniyle emin olmalısınız.. işi vermeden evvela stand firmasının yerini ve üretim atölyesini her zaman ziyaret etmelisiniz.

     Stand firması meselesinde bilgi almanın en sıhhatli ve doğru yolu referanslarını almak ve daha öncelikle meslek yapmış bulunduğu firmalarla görüşmeler yapmaktır..Stand firmasının referans listesinden seçeceğiniz birkaç şirket ile görüşerek hatta yerlerinde ziyaret ederek stand firmasının daha öncelikle yapmış bulunduğu işler meselesi için detaylı bilgi alabilirsiniz..

     ilk bakışta size süre kaybı bu gibi ati olan bu çalışmalar 4 gün boyunca firmanızı binlerce ziyaretçiye ifade etmeye çalışacağınız              fuar  standınızın önemi göz önüne alındığında gerçekte süre kaybı değil kazanç olacaktır

     Fuar standınızı yapıcak olan firmaya,standınızda kullanılacak olan olan bütün görsel ve logoları,stand firmanızın istemiş bulunduğu ölçü ve formatlarda fuardan en az 15 gün önce göndermelisiniz.

     Standınızın elektrik düzenini fuardan en az 15 gün önce göndermelisiniz.

    Fuarda görevlendireceğiniz personeli her zaman öncesinden belirlemeli iş planları yapmalı ve fuar meselesinde detaylı bir toplantı yapmalısınız

     Her şeyden önemlisi stand firmanızın sizin bir çözüm ortağınız olduğu bilinciyle tüm hazırlık ve üretim aşamasında sizde bilgi şekilde lüzumlu tüm desteği vermelisiniz. noksan bilgi ile başlanan çalışmalar hem sizi hem de stand firmanızı yoracaktır ve işinizi zamanında teslim alamamanıza sebep olacaktır.

    izmir fuar standı, tabela reklam izmir, izmir tabela reklam, izmir fuar standı, izmir totem tabela, 
    dijital baskı izmir, kutu harf izmir, ışıklı tabela izmir, izmir araç kaplama, 
    izmir reklam ajansları, izmir tabela firmaları, izmir cephe giydirme firmaları, Bornova Tabela Reklam, karşıyaka tabela reklam


  • izmir tabela ve reklam hizmeti

    Açıkhava reklamcılığı ve masaüstü yayıncılık adına, tabela reklam izmir, izmir tabela reklam, izmir fuar standı, izmir totem tabela, dijital baskı izmir, kutu harf izmir, ışıklı tabela izmir,izmir araç kaplama, izmir reklam ajansları, izmir tabela firmaları, izmir cephe giydirme firmaları olarak hizmet vermekteyiz.

    Blogger tarafından desteklenmektedir.
    ADRES

    Çok yakında yeni adresinde izmir tabela

    EMAIL

    contact-support@mail.com
    another@mail.com

    TELEFON

    +545 627 06 08
    +545 627 06 08

    MOBILE

    545 627 06 08,
    545 627 06 08