• izmir fuar stand firmalari


    İzmir Fuar Stand Firmaları Hizmetleri | 0545 627 06 08

    1. İZMİR FUAR STAND FİRMALARI
    Fuar Standınız sizin katılmış olduğunuz fuardaki iş yerinizdir..Fuar Standınız katılmış olduğunuz fuarda ürünlerinizi düz şekilde ve doğru bir şekilde sergilemeniz,firmanızı ifade edebilmeniz kısacası katılmış olduğunuz fuarın amacına hizmet etmesi açısından aşırı önemli bir şeydir..Firmanızı ilk kez görecek olan ziyaretçiler firmanızla ilgili ilk izlenimlerini standınız aracılığıyla edinecekleridir.Bu açıdan Fuar standları önemle üstünde durulması gereken bir konudur.
    Fuara katılma amacınız seçeceğiniz fuar Standı çeşidini belirlemek açısından en ciddi unsurdur..Prestij için katılmış olduğunuz bir fuarda uygun görünümlü bir fuarda ziyaretçilerin gözünde dilediğiniz etkiyi yaratamazsınız…
    Fuar Standınıza karar vermeden evvela stand modelleri, çeşitleri ve türleri hakkında bilgi sahibi olmanız işinizi daha kaliteli bir şekilde yaptırmanızı sağlayacaktır.
    ön araştırmanızı yaparken karşınıza ayrıcalıklı stand fiyatları çıkabileceğini bilmelisiniz. Fiyat farklılıklarını yapan sebepleri önceden araştırarak bilmeniz mecburiyetinde hangi ücreti hangi hizmet ve malzeme karşılığında ödeyeceğinizi de bilebilirsiniz.

    2. FUAR STANDıNıN üRETiLMESi
    Parçaların   sökülüp takılarak bir araya getirildiği ve Ahşap standların tersine tekrar tekrar kullanılabilen standlar Modüler Standlar şekilde adladırılırlar. Alüminyum ve mdflam/suntalamlar bir araya gelerek Modüler fuar standlarını oluştururlar ancak bunların yanı sıra standın işlevselliğini ve görselliğini arttırabişmek için farklı malzemelerde ek edilebilmekte. Modüler standlar fuar bitiminde tekrar sökülürek depolanır ve diğer fuarlara
    diğer şirketlerin standı olarak tekrar kurulur.
    Ahşap Fuar Standların Sunta/suntalam ya da Mdflam dan imal edilmiş standlar için kullanılır Firmaya hususi üretilir tek sefer kullanılır.şayet stand tekrar kullanılmak isteniyorsa tasarım ve kullanılan malzemede bu detaya dikkat edilmelidir özenli bir işçilik ile stand müsait koşullarda depolanarak tekrar kurulabilir
    3. FUAR STANDı FiYATLARı NEYE GöRE BELiRLENiR?
    Fuar standı fiyatları standın çeşidine, tasarımına, uygulanan malzemeye bağlı şekilde farklılık göstermektedir. tıpkı tasarım ve aynı materyal kullanılarak da fuar standınız için ayrıcalıklı fiyatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu farklarda hizmet kalitesi hakkında farklardır. Fuar standınız için fiyat alırken bunu da göz önüne almanız gerekebilir.
    4. FUAR STANDı TüRLERi NELERDiR?
     
    Fuar Standları
    Ahşap Fuar Standları
    Modüler Fuar Standları şekilde ikiye ayrılır
    Ahşap Fuar Standı
    Ahşap Fuar Standların Sunta/sunta malzemesi ve ya Mdflam dan yapılmış standlar için kullanılır Firmaya özel üretilir tek sefer kullanılır.eğer stand tekrar kullanılmak isteniyorsa tasarım ve kullanılan malzemede bu detaya dikkat edilmelidir özenli bir işçilik ile stand uygun koşullarda depolanarak yine kurulabilir
    Ahşap Fuar Standları da suntalem ve Sunta  Boya ile yapılan standlar şekilde ikiye ayrılır.
    1. Suntalam’dan Yapılan Standlar:
    Bu standların en büyük avantajı boya gerektirmemesi ve hızlı kurulmasıdır.olumsuz yanı ise suntalamların birleşme noktasında hat şeklinde çizgilerin görünmesidir
    2. Sunta   Boya ile Yapılan Standlar:
    Sunta  Boya standlar kurulum süresi açısından suntalam standlara göre daha fazla zaman alır..ham suntanın üzerine alçı çekilerek yapıldığı için işçilik ve alçının kuruması bu gibi teknik detaylar süre kaybına yol açmaktadır..fakat sunta malzemesi standlarda görüler suntalamların birleşme noktalarındaki çizgi görünümü bunlarda yer almamaktadır.
    Bunların dışında high gloss,lake bunun gibi maliyeti daha yüksek fakat görünüm ve nitelik açısından daha şık stand seçenekleri de mevcuttur..
    Modüler Max Fuar Standı

    İzmir Fuar Stand Firmaları Ürün Yelpazesi

     
    İzmir fuar stand firmaları olarak, parçaların   sökülüp takılarak bir araya getirildiği ve Ahşap standların aksine tekrar tekrar kullanılabilen standlar Modüler Standlar şekilde adladırılırlar. Alüminyum ve mdflam/suntalamlar bir araya gelerek Modüler fuar standlarını oluştururlar lakin bunların yanı sıra standın işlevselliğini ve görselliğini arttırabişmek için farklı malzemelerde ilave edilebilmektedir.lakin bu destekçi malzemeler her siteme entegre edilememekteidir.farklı malzemelerin en yoğun kullanılabildiği sistem MAX SiSTEM dir.
    Modüler Sistem standlar kendi arasında farklılıklar göstermektedir.maksimum uygulanan Modüler Stand Sistemler:
    a. Max Sistem:
    Modüler sistem standlar arasında şıklığı ve farklılığı ile öne çıkmaktadır. Bu sistemde kullanılan alüminyum profiller öteki sistemlerde uygulanan alüminyum profillere göre çok daha şık ve pahalıdır. Bu sistemi,n en büyük avantajı suntalam ve alüminyumun yanı dizi cam, tül, pleksi, sisteme uyumlu özel ahşap modüllerinde kullanılabiliyor olması sistemi diğer sitemlere göre enfazla beğenilen yapmaktadır
    b. Octanorm (Aluset):
    En ucuz maliyetli standlar olup, maliyetiyle orantılı şekilde kiralama ücretide başka sistemlere göre daha düşüktür yüzde yüz alüminyum ve suntadan oluşan bu sistem en yaygın sistemdir. lakin tasarım şıklığı oldukça zayıf olan bu sistem aynı sürede fuarlarda Standart (Paket) stand olarakta uygulanan sistemdir..
    c. Mero:
    Birer metrelik suntalamların köşelerden birbirlerine aparat ile bağlanması ile elde edilen bir sistemdir.Tasarım izmir fuar standı vasıtası ile epey bir zayıf olması sebebi ile çok tercih edilmeyen bir sitemdir..
    5. FUAR STANDı ZEMiN SiSTEMLERi
    Fuar Standlarında ana olarak üç tür zemin kullanılır. Bunlar;
    a. Karolaj (Podyum)
    b. Parke
    c. Halı
    Karolaj (Podyum)
    18 mt. suntalamların 1metre x 1metre ebatlarında kesilerek hususi yapılmış Alüminyum karkasların üzerine oturtulması ile oluşturulan zemin sistemidir. Fuarlarda kullanılabilecek en şık zemin sistemidir. Yerden 8 cm yükseltilmiş olup, zemin altından her çeşitli Elektrik, Su vb kablo ve hortum geçişlerine müsaittir. Stand kurulduktan sonra dahi üstünde ağırlık olmamak koşuluyla bu zemin sistemi kaldırılarak ek kablolama yapılabilir.
    Parke:
    Fuar Standlarında maksimum tercih edilen zemin sistemi parkedir. Stand zemininize parke döşenirken parke altına köpük ya da ham sunta ile destek yapılmasını standınızı uygulayacak firmadan özellikle isteyiniz. Parkenin doğrudan zemine döşenmesi durumunda zemindeki kot farkından dolayı stand zemininizde oynayan kısımlar olabilecektir.

    Halı:
    ürünleriniz çok fazla ağırsa ve zeminde sergilenecekse stand zemininizde halı tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

    Bu 3 seçenek dışında onlarca değişik materyal ile fuar standınız yapılabilir, bu malzemelerin ne olacağına siz karar vermediğiniz sürece stand tasarımınızı oluşturan şirket bu 3 seçenekten birtanesini tercih edecektir.
    6. FUAR STANDı GöRSEL UYGULAMALARı
    MODüLER STANDLAR
    Modüler sistem standlarda stan duvarları suntalamlardan oluşur.suntalam yüzeylerde görsellerin suntalem üzerine uygulama yapılması en şık ve güzel görüntüyü sağlar
    Strofor (köpük ova) uygulamasında ise yazılar çift taraflı bant ve ya silikon ile yapıştırılabilir..lakin fuar alanında ışıkların yarattığı ısı itibarıyla çift taraflı bant slikon kadar sıhhatli netice vermemektedir ve harflerin azalma ihtimali çok yüksektir. Stand firmanızdan yazıları silikon ile yapıştırmaları konusu için muhakkak teyid almalısınız.
    AHşAP STANDLAR
    Sunta Boya Standlar :
    Sunta boya stadlarda doğrudan boyanmış stand duvarları üzerine görseller  asla yapıştırılmamalıdır..Kısa devirde daha az maliyetli ve çabuk uygulanabilir bunun gibi görünse de bu uygulama muhakkak doğru bir uygulama şekli değildir. Bu tür standlarda
    görsellerin direk stand duvarına uygulanması görsellerin bir zaman sonra yapıştırıldığı alandan kalkmasının yanı dizi görsellerde portakal kabuğu görünümünde kabarıklıkların oluşmasına neden olmaktadır.
    Bu tür standlarda görseller evvela Foreks/Dakota üzerine sıvanır. Görsellerin üzerine sıvandığı Foreks/Dakota fuar sahasında çok aşırı ince uçlu çivilerle yada görselin büyüklüğüne göre çift taraflı bant ile  stand duvarlarına uygulanır
    suntalam ve/ya da Mdflam Standlar :
    Stand içinde kullanılacak görsellerin büyüklüğüne ve sayısına bağlı olarak bazen uygulamayı oluşturan kuruluşlar görselleri evvela Foreks/Dakota üzerine sıvayıp stand duvarlarına uygulayabilmektedirler. Bu uygulama yanlış değildir. ancak görsel açıdan bu tür standlardaki en doğru uygulama türü folyo baskıların direkt stand duvarlarına uygulanmasıdır. Bu tür standlarda görseller direk şekilde stand duvarlarına uygulanır. Bu uygulama görsel manada en doğru uygulama şeklidir.
    .
    7. FUAR STANDı TEMiZLiği
    Fuar Standınızın temizliği standınızı yapan şirket nedeni ile yapılarak size teslim edilir. ama  fuar süresince standınızın temizliği size ait olacaktır. Stand Firmaları temizliğini fuarın açılacağı gün sabah çok fazla erken saatlerde yapmayı tercih ederler. Bunun sebebi fuar sabahına kadar devam eden işler dolayısıyla standınız önceden temizlense dahi tekrar kirlenecek olmasıdır.
    Fuar süresince standınızın temizliği hakkında fuar dalında deneyimli bir hizmet alma şansınız her süre olmaktadır. Bu konuda stand firmanızın size destekçi olmasını isteyebilir ve stand firmanızın önerisiyle ücreti karşılığı bir temizlik firması ile anlaşabilirsiniz.
    8. DiKKAT EDiLMESi GEREKENLER NELERDiR?
    Fuar Standınızı kiralarken bir pazarlama stratejisi belirlemelisiniz Fuara katılma amacınız fuarda sergileyeceğiniz ürünler bu stratejinin bir parçası olmalıdır. Bu standı firma erek ve hedeflerinize ulaşmak için iyi bir araç olarak görmeli ve bütün hazırlıklarınızı doğru bir biçimde planlamalısınız.
    Oluşturduğunuz proje doğrultusunda şimdi kiralayacağınız standa ihtiyacınız olacak her şeyi teker teker belirlemelisiniz. mesela; oturma guruplarına yakın priz, ürününüze elektrik verilmesi, standınızın en gözalıcı yerine yeni ürün görseliniz vb.
    Belirlediğiniz bütün detayları proje üstünden standınızı yapacak firmaya aktardıktan sonra artık size kalan tek iş fuar boyunca ziyaretçilerinizi en doğru şekilde ağırlamak ve fuara katılım amacınıza uygun olarak şirketinizin satışlarını arttırırken pazarda daha iyi yer edinebilmesi için firmanızı doğru ifade etmek olacaktır.
    9. FUAR STANDı ELEKTRiK PLANı VE AYDıNLATMASı
    Fuar standınızda en kadar elektrik ihtiyacınız olacağını ve bu elektriğe standın hangi noktalarında gereksinim duyacağınız fuar öncesi belirlemeli ve standınız uygulayacak firma ile birlikte bir elektrik planı çıkarmalısınız… Nasıl ki bir ev ve ya iş yeri dekorasyonu yaptırırken elektrik ihtiyaçlarımızı önceden tetkik belirliyorsak standımızda da aynı şekilde önceden belirlemeliyiz.
    Standınızın depo kısmında buzdolabı ve su ısıtıcı için kullanabileceğiniz bir  priz olmalıdır. Bilgisayar kullanacağınız masalarda ve karşılama bankosunda ve da priz olması ciddi bir şeydir. ihtiyacınız olan noktalarda  prizin bulunmaması mecburiyetinde standınızın içindeki öteki bir prizden uzatma kablosu ile ilave prizler yaratabilirsiniz  fakat bu stand içinde görüntü kirliliği yaratacaktır.
    Aydınlatmanızın fazla yahut  az olmaması gerekebilir. çok aydınlatma standınızın gereğinden çok ısınmasına neden  olurken karanlık bir stand ise ürünlerinize dikkat çekmeyecektir..
    10. FUAR STANDıMDA BULUNMASı GEREKENLER
    – Fuar Ziyaretçilerinin iletişim bilgilerini not alabileceğiniz bir defter
    – ürünlerinize ait broşür ve kataloglar
    – Kartvizit
    – Telefon şarjı
    – Su ısıtıcı
    – Mini buzdolabı
    – elbise askısı
    – ikram malzemeleri (şeker, çerez vb)
    – çay, kahve, soğuk içecek çeşitleri, şeker
    – Bardak ve kaşık
    – Tabak
    11. FUAR STANDı RENK SEçiMi
    Fuar standınızın rengine karar verirken mümkün olduğunca kurumsal renklerini kullanmaya itina göstermelisiniz.
    Renk seçiminizi kolaylaştıracak alternatifleri görmek için aşağıdaki linklerden faydalanabilirsiniz.
    Sunta Boya Standlar için BOYA RENKLERi
    suntalem Standlar için suntalem RENKLERi
    Modüler Standlar için FOLYO RENKLERi
    12. FUAR STANDı PERSONELi
    Standınızda bulunan personellerin bir bölümü kendi şirketinizdeki çalışma arkadaşlarınız bir bölümü ise fuar boyunca size yardımcı olacak geçici personeliniz biçiminde olacaktır.
    çalışma arkadaşlarınız muhtemelen tüm ürünlere hakim ve firmanızı doğru temsil edecek kişilerdir. lakin fuar süresince varolan kısıtlı zamanı en doğru biçimde geçirebilmek için fuardan önce şirketinizde her zaman bir toplantı düzenlemeli ve fuar süresince uyulacak kurallar, çalışma saatleri ve kılık kıyafet konusunda beklentilerinizi en doğru şekilde aktarmalısınız.
    Fuar süresince sizlere destekçi olacak personeli de fuardan önce firmanız ve ürünleriniz hakkında bilgilendirmek ve beklentilerinizi doğru bir biçimde aktarmak fuar süresince standınızda başıboşluğu ve düzensiz bir görüntü oluşmasını engelleyecektir.
    13. STANDıNıZıN EKSiKSiZ OLMASı içiN….
     

    Fuar Stand firmasının istediğiniz standı üretebilecek , ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir alt yapıya ve teknik kadroya sahip olup olmadığı için emin olmalısınız.. işi vermeden öncelikle stand firmasının yerini ve üretim atölyesini mutlaka ziyaret etmelisiniz.
     

     Stand firması hakkında bilgi almanın en sağlıklı ve doğru yolu referanslarını almak ve daha önce iş yapmış bulunduğu firmalarla görüşmeler yapmaktır..Stand firmasının referans listesinden seçeceğiniz birkaç firma ile görüşerek hatta yerlerinde ziyaret ederek stand firmasının daha önce yapmış bulunduğu işler konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz..
     

     ilk bakışta size süre kaybı bunun gibi ati olan bu çalışmalar 4 gün boyunca firmanızı binlerce ziyaretçiye ifade etmeye çalışacağınız              fuar  standınızın önemi göz önüne alındığında gerçekte süre kaybı değil kazanç olacaktır
     

     Fuar standınızı yapıcak olan firmaya,standınızda kullanılacak olan bütün görsel ve logoları,stand firmanızın istemiş olduğu ölçü ve formatlarda fuardan en az 15 gün öncelikle göndermelisiniz.
     

     Standınızın elektrik düzenini fuardan en az 15 gün öncelikle göndermelisiniz.
     

    Fuarda görevlendireceğiniz personeli daima öncesinden belirlemeli meslek planları yapmalı ve fuar hakkında detaylı bir toplantı yapmalısınız
     

     Her şeyden önemlisi stand firmanızın sizin bir çözüm ortağınız olduğu bilinciyle tüm hazırlık ve üretim aşamasında sizde bilgi şekilde gerekli tüm desteği vermelisiniz. eksik bilgi ile başlanan çalışmalar hem sizi hem de stand firmanızı yoracaktır ve işinizi zamanında teslim alamamanıza neden olacaktır.

    izmir fuar stand firmaları, tabela reklam izmir, izmir tabela reklam, izmir fuar standı, izmir totem tabela, 
    dijital baskı izmir, kutu harf izmir, ışıklı tabela izmir, izmir araç kaplama, 
    izmir reklam ajansları, izmir tabela firmaları, izmir cephe giydirme firmaları, Bornova Tabela Reklam, karşıyaka tabela reklam

  • izmir tabela ve reklam hizmeti

    Açıkhava reklamcılığı ve masaüstü yayıncılık adına, tabela reklam izmir, izmir tabela reklam, izmir fuar standı, izmir totem tabela, dijital baskı izmir, kutu harf izmir, ışıklı tabela izmir,izmir araç kaplama, izmir reklam ajansları, izmir tabela firmaları, izmir cephe giydirme firmaları olarak hizmet vermekteyiz.

    Blogger tarafından desteklenmektedir.
    ADRES

    Çok yakında yeni adresinde izmir tabela

    EMAIL

    contact-support@mail.com
    another@mail.com

    TELEFON

    +545 627 06 08
    +545 627 06 08

    MOBILE

    545 627 06 08,
    545 627 06 08