• Araç Karbon Kaplama İzmir


    Araç Karbon Kaplama İzmir | 0545 627 06 08

    Araç karbon kaplama izmir firması olarak, araç kaplama, folyo ile aracın kaportasının kaplanmasıdır. vasıta kaplama yardımıyla hem aracınızı güneş ışığından korursunuz hem de daha ucuz bir değişiklik elde edersiniz. %  zevke bağlı şekilde aracınızı folyo ile kaplatabileceğiniz benzeri, boyadaki hasarları da saklayabilirsiniz. örneğin yıllardır beyaz olan aracınızdan sıkıldınız, boya da çok yüksek bedelli, hele hele araç değişim işlemi çok fazla hayalî bir düşünce. İzmirde tabela firması, O halde vasıta kaplama sizin için ideal çözüm. dilediğiniz renkte bir folyo ile aracınızı kaplatabilirsiniz. yada aracınızın boyası artık eskidi, fazlasıyla çizik mevcut ve bu çizikler canınızı çok sıkıyor. çözüme gene araç kaplama ile ulaşabilirsiniz. Folyonun üzerine, araç boyası koruma işlemi için kullanılan işlemler rahatlıkla uygulanabilir. donuk manzara veren folyolar dışındaki folyolara parlatma işlemi de uygulatabilirsiniz. Kısaca aracınız yeni boyanmış bunun gibi görünüyor olacak.

    Araç karbon kaplama izmir, araç giydirme  işleminin ardından aracınızı yıkarken sırf biraz daha dikkatli olmanız gerek. Tazyikli suyu kaportaya eğimli bir şekilde tutarsanız, folyonun kalkma riskini de bulunmaz edersiniz. İzmir led tabela firmaları olarak araç giydirme hizmetlerimizlede sizlerleyiz.

    Folyo ile renk değişimi yapılan aracın, bu renk değişimi ruhsata işlenmesi gerekir. Bunun dışında hukuki olarak da araç kaplamanın hiç bir sakıncası bulunmamaktadır.

    Araç karbon kaplama,  kaplamanın tek olumsuz yönü ise, iç bölgelere kaplama yapılamadığından, bazan eski boyanın rengi az biraz görünebilir. gibi hallerde, söz konusu alanlara folyo ile tıpkı renk boya uygulayarak bütünlüğü yakalayabilirsiniz.

    Araç Karbon Kaplama İzmir Hizmetlerimiz..


    Tek sınır, hayal gücünüz
     Film’in araç kaplama folyoları; vasıta üzeri reklam, boya koruma, renk değişimi bunun gibi projeleriniz için idealdir. Firmanızın reklamlarını, kampanyalarını folyo kaplama işlemiyle araçlar üzerine uygulayabilir, onlarca ürün ve renk seçeneği ile aracınızı arzuladığınız benzeri kaplayabilirsiniz.
     Film araç kaplama folyoları epey bir geniş renk yelpazesine sahiptir. Karabağlar tabela firması, Cast yapıları ile zorlu hava şartlarına karşı dayanıklıdır. Esneklikleri yardımıyla perçinler ve kıvrımlı yüzeyler üzerine bile rahatlıkla uygulanabilir. Rapid Air / Hava Kanalı teknolojisi hava kabarcığı oluşumunu engeller. farklı bir tasarıma geçilmek istenildiği süre vasıta folyoları ısı ve folyo sökücü solüsyonlar yardımıyla basitçe sökülebilir. izmirde tabela firması olarakdan araç giydirme hizmetlerimiz hızla devam etmektedir.

    Araç Karbon kaplama İzmir Kalitemiz..


    Geniş renk yelpazemiz ve özel renk üretimimiz yardımıyla Film ile vasıta kaplamada tek sınır hayal gücünüzdür.aşırı çeşitli uygulamalara cevap sağlayan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.
    Birbirinden farklı yaklaşık 300 renk tonu ile arzuladığınız seçimi yaparak; mat, Parlak, Metalik, Desenli veya Yanar döner renk modelleri ile benzersiz bir görünüm sağlayabilirsiniz.

    Araç karbon kaplama izmir, tabela reklam izmir, izmir tabela reklam, izmir fuar standı, izmir totem tabela, 
    dijital baskı izmir, kutu harf izmir, ışıklı tabela izmir, izmir araç kaplama, 
    izmir reklam ajansları, izmir tabela firmaları, izmir cephe giydirme firmaları, Bornova Tabela Reklam, karşıyaka tabela reklam
  • izmir tabela ve reklam hizmeti

    Açıkhava reklamcılığı ve masaüstü yayıncılık adına, tabela reklam izmir, izmir tabela reklam, izmir fuar standı, izmir totem tabela, dijital baskı izmir, kutu harf izmir, ışıklı tabela izmir,izmir araç kaplama, izmir reklam ajansları, izmir tabela firmaları, izmir cephe giydirme firmaları olarak hizmet vermekteyiz.

    Blogger tarafından desteklenmektedir.
    ADRES

    Çok yakında yeni adresinde izmir tabela

    EMAIL

    contact-support@mail.com
    another@mail.com

    TELEFON

    +545 627 06 08
    +545 627 06 08

    MOBILE

    545 627 06 08,
    545 627 06 08