• İzmir Kutu Harf Tabela



    İzmir kutu Harf Tabela Firmaları | 0545 627 06 08


    İzmir kutu harf tabela firmaları olarakdan, Kutu harf aşırı çeşitlidir, izmir paslanmaz krom, izmirde alüminyum ve pleksi den yahut dakotadan dahi yapılan kutu harfler samimi ve ya dıştan neon ya da daha az enerji harcayan ve uzun ömürlü olan led ile aydınlatılabilir. Sizlere bu sayfamızda %100  paslanmaz krom ile hazırlanmış kutu harf  tabela örneklerini sunduk.

    izmir kutu harf tabela,  krom ile yapılan ve %100  el işciliğine dayalı olan kutu harf, izmir ışıklı tabela çeşitleri içinde en hoş görünüme sahip tabelalardan biridir. alsancak Kutu harf pleksi ve alüminyumdan da yapılabilir fakat hiç birinde krom görüntüsü olmamaktadır. Krom daha dayanıklı ve temizlemesi kolaydır bununla beraber krom kutu harf imalatı da bi okadar güçtür. Çiğli tabela reklam firmaları, lazer ile kesilen krom harfler arzuladığınız her çeşitli yazı fontuna uygun şekilde imal edilir. Kutu harfler paslanmaz krom ön yüzünün ince kesilip araya pleksi konması ile ışıklı ağ harf seçeneğide mevcuttur ve içten led ışık ile aydınlatılan kutu file harfler hoş bir görüntü oluşturur.

    İzmir Kutu Harf Tabela Özellikleri.


    izmir kutu harf tabela: Pixel led tabela için lütfen bilgi alınızi ZMiR LED TABELA, PiXEL LED TABELA, TABELA MONTAJ izmir tabela fiyatları, izmir tabelacı, izmir totem, izmir reklam, izmir kutu harf, izmir led tabela, izmir lazer kesim, pleksiglass, tabelacı, tabela, pano, kabartma harf, alüminyum harf, cam kaplama, izmir tabela, karşıyaka tabelacı, bornova tabelacı, gıda çarşısı tabelacı, balçova tabelacı, kuşadası tabelacı, bodrum tabelacı, aydın tabelacı, manisa tabelacı, alsancak tabelacı,izmir  çatı tabelası, izmir pixel led tabela, izmir reklam atölyesi, tabela imalat merkezi

    izmir kutu harf tabela : ALÜMİNYUM KUTU HARF TABELACI İZMİR  Alüminyum Tabelalar, neredeyse her işletmede uygulanan tanıtım amaçlı reklam görselleridir. gösteriş ve ilgi çekicilik açısından son derece önemli araçlardır. Müşterilerin istedikleri ölçü ve boyutlarda, ışıklı veya ışıksız şekilde hazırlanabilmektedir. Bu tabelalar, tasarım ve çeşit açısından alternatifi oldukça çok fazla olan ürünlerdir.

    izmir kutu harf : ister ışıklı ister ışıksız olsun, yalnızca reklam amaçlı değil, alüminyum zemin ve cephe kaplamasında ya da tabela zemin uzatmalarında kullanılmaktadır.
    Alüminyum Tabela Nasıl yapılmaktadır?. izmir kutu harf : Alüminyum Tabela, alüminyum levhalarla yapılacak grafik yada harfler, CNC router cihazı ile istenilen ölçülerde kesilir. Kesilen bu parçaların kenarları bükülerek, elektrostatik boya ile arzulanan renklerdeki boyanır. Bu boya alüminyum tabelanın dış etkilere karşı yıllarca korunmasını sağlar. Dekupe (oyma ) işlemi yapılan yerlerin iç kısımları plexglas denilen, ışık geçiren özelliğe sahip bir malzeme ile kapatılır. Ardından Plexglas üzerine renkli folyolar kaplanır. Alüminyum tabelada iki model bulunur. bir tanesi önden ışık yayan, plexiglass materyal ile birlikte kullanılan modeldir. diğeri ise sırf alüminyum materyal kullanılarak yapılıyor ve ışığı zemine doğru arkadan yayar. Bu model zeminden belirgin bir mesafe uzakta, ışıklı tabela izmir özel ayak sistemleri kullanılarak montajlanır. Bu modelde istenirse var olan zemine montajlama yapılabilir.

    izmir kutu harf tabela: Alüminyum tabelalar folyo kaplanarak yapıldığı benzeri, ön yüzüne dekupe kabartma plexi harflerin kullanılmasıyla da yapılabilir. isterseniz iç kısma yerleştirilen aydınlatma sistemi ile tabelanız daha da gösterişli bir hale gelebilir.
    izmir kutu harf : Tabelanın ileride fer sorunlarına karşı kapaklı bir mekanizmaya sahip olması gerekir.
    var alüminyum levhanın, yani tabelanın elektrostatik boya ile boyanmış olması gereklidir. sebebi ise elektrostatik boya, araçlarda uygulanan boya özellikleri taşıdığı için güneşe ve dış mekandan ati etkilere karşı dayanıklıdır.
    İzmir totem tabela firmaları, alüminyum levhanın kalınlığının tabela büyüklüğüne göre değişmesi gereklidir. örneğin küçük bir çalışma için 1,5 mt.(eni 1 metreden az), orta ve büyüktekiler için(eni 1 mt. yi geçerse) 2,5 metre olmasına dikkat etmesi gerekmektedir.

    izmir kutu harf tabela, tabela reklam izmir, izmir tabela reklam, izmir fuar standı, izmir totem tabela, 
    dijital baskı izmir, kutu harf izmir, ışıklı tabela izmir, izmir araç kaplama, 
    izmir reklam ajansları, izmir tabela firmaları, izmir cephe giydirme firmaları, Bornova Tabela Reklam, karşıyaka tabela reklam




  • izmir tabela ve reklam hizmeti

    Açıkhava reklamcılığı ve masaüstü yayıncılık adına, tabela reklam izmir, izmir tabela reklam, izmir fuar standı, izmir totem tabela, dijital baskı izmir, kutu harf izmir, ışıklı tabela izmir,izmir araç kaplama, izmir reklam ajansları, izmir tabela firmaları, izmir cephe giydirme firmaları olarak hizmet vermekteyiz.

    Blogger tarafından desteklenmektedir.
    ADRES

    Çok yakında yeni adresinde izmir tabela

    EMAIL

    contact-support@mail.com
    another@mail.com

    TELEFON

    +545 627 06 08
    +545 627 06 08

    MOBILE

    545 627 06 08,
    545 627 06 08